Vakantie 2020

Beste Cursisten,


Vanwege corona maatregelen heb ik de hondenschool een aantal weken moeten sluiten. Dit gaf best veel stress ook toen daarna maar en beperkt aantal mensen les mochten krijgen. Ik ben dan ook aan vakantie toe. Daarnaast was mijn vakantie al min of meer gepland en is het in de zomer meestal te warm om les te geven. De hondenschool is daarom gesloten van 5 juli tot en met 2 augustus. Gedurende die periode zullen er geen lessen zijn en ben ik via de app beperkt bereikbaar. U mag appjes blijven sturen met vragen en problemen, maar het kan lang duren voordat ik kan antwoorden.
Om toch wat vooruitgang in de trainingen van met name de puppen te behouden zal ik er voor zorgen dat er wekelijks via de app wat opdrachtjes en oefeningen komen, zodat je toch wat kunt trainen met de hond. 
Voor zo ver van toepassing wens ik jullie allemaal een prettige, fijne en met name gezonde vakantie en hoop jullie en jullie honden allemaal weer gezond aan te treffen na de vakantie.


Groetjes Sacha