Apporteer groep

Heeft je hond een passie voor sokken, telefoons, stokken of balletjes? Loop je er tegen aan dat hij alles wat los en vast zit naar je toe komt brengen of juist voor je verstopt? Maak gebruik van het natuurlijke talent van je hond en leer hem apporteren. In deze cursus leer je het natuurlijke gedrag van je hond positief in te zetten. Ontdek samen met je hond hoe leuk het is om aan deze cursus mee te doen.

Wanneer:

Zie : Agenda

Waar:

Op de buitenlocatie van onze hondenschool (Herenweg 293 Vinkeveen)

Wat gaan we doen!

In deze cursus van 10 lessen ga je aan de slag met de basis van het apporteren. Basisoefeningen zoals het vooruit sturen, het vasthouden en loslaten van verschillend apport materiaal en de zit en blijf zorgen voor een stevige basis die nodig is om het natuurlijk talent van je hond optimaal in te kunnen zetten. Namelijk voor het leren zoeken en het terug brengen van het apport. Een goede timing van jou als eigenaar is daarbij van groot belang.

Wat nemen je mee:
  • Tuigje met sluiting op de rug
  • Vaste riem
  • Lange lijn
  • Speeltje
  • Veel lekkere, kleine beloningsbrokjes

Tip: een heuptas is super makkelijk om alles in mee te nemen

Wat zijn de Kosten:

Zie kosten & Algemene cursus info

Wil je graag meedoen met je hond in deze groep en heb je nog niet bij Hondkracht12 getraind, neem gerust even contact met mij op . (Telefoon 0617358122)