EEN GOEDE START, DAAR IS DE NIEUWE PUP!

Je wilt de beste start voor je pup en daar komt veel bij kijken. Ongetwijfeld heb je veel vragen over bijv. zindelijkheid, inentingen, wanneer met je pup naar buitenen hoe lang, hoe met andere honden spelen. Vragen die logisch zijn.

Bij Hondkracht12 gaan we hier tijdens de lessen uitgebreid op in, we begeleiden je stap voor stap bij de ontwikkeling van je pup.

De puppencurcus start altijd met een privéles op de hondenschool. Je krijgt dan uitgebreid uitgelegd hoe we gaan trainen en wat er allemaal bij komt kijken. De puppen cursus start met de leeftijd van ongeveer 8 weken tot een half jaar. De pup moet al wel alle inentingen gehad hebben passend bij de leeftijd.

 

WAT GAAN WE DOEN IN DE PUPPEN CURSUS ?

We beginnen met het aanleren van de basiscommando’s en we gaan uitgebreid in op het kennis maken met de wereld om de pup heen. De socialisatie wordt aangevuld door de omgang met o.a. mensen, kinderen, dieren, rijdende objecten, geluiden en allerlei voorwerpen. Op een speelse manier leren we de pup de basiscommando’s zoals naam aanleren, begroeten, zit, af, wacht, vast en los, spelen met de eigenaar, een commando dat de pup iets niet mag, netjes mee wandelen met de eigenaar zonder te trekken aan de lijn. Ook wordt ingegaan op de lichaamstaal van de hond, hoe kun je die lezen en wat zegt dat over je hond. Mede door huiswerk opdrachten ontdek je hoe mooi en leuk de ontwikkeling is van je pup.

Ga naar aanmeld pagina