DAAG HEM UIT EN LEER HEM IETS NIEUWS !

Heb je een volwassen hond en vind je het leuk om samen te werken, dan is deze groep erg leuk en uitdagend. Bij Hondkracht12 kun je meedoen met verschillende groepen, je hond moet wel al wat vaardigheden beheersen en sociaal zijn met andere honden. Is dit nog niet het geval neem dat gerust contact op. We kijken dan samen wat de mogelijkheden zijn. Wellicht is er wat extra privéles nodig om jullie klaar te stomen voor de groep volwassen honden.

WAT GAAN WE DOEN BIJ DE GROEP VOLWASSEN HONDEN?

We gaan ons niet alleen bezig houden met opvoeding en gedrag, maar zeer zeker ook veel plezier maken, honden en eigenaren iets nieuws leren, uitdagen en kijken waar de talenten liggen. We doen oefeningen zoals:

  • los volgen waarbij de hond allerlei prikkels leert negeren
  • lopen naast de fiets
  • commando’s op afstand
  • Commando’s met handgebaren.
  • hier komen waarbij de hond prikkels leert negeren

We besteden ook aandacht aan het uitbouwen van de talenten van je hond, speuren, apporteren, denkspeurwerken, behendigheid en treibballen. Kortom een uurtje van alles wat, vaak ook aangepast zodat je thuis ook aan de slag kunt. Wil je iets specifieks met je hond doen overleg dan met ons, bij voldoende deelname worden er allerlei activiteiten aangeboden. Als je meer info wilt neem gerust contact op!

Ga naar aanmeld pagina